Nota de Premsa (15/06/2020)

LA CAMPANYA VOLEM EL TRAMBAIX AL PLA DONA PER FINALITZAT UNA PRIMERA FASE I ENCARA L’APROVACIÓ I TEMPORALITZCIÓ DEFINITIVA

“Volem el Trambaix al Pla”, campanya impulsada per CCOO, FAV Baix Llobregat, PTP del Baix Llobregat, UGT, Col·legi d’Ambientòlegs, Associació d’Empresaris del Pla, Catalunya Camina i d’altres entitats de caràcter local, per tal d’exigir l’extensió del Trambaix de Sant Feliu de Llobregat a Molins de Rei travessant el polígon el Pla, valora positivament la consecució dels objectius que es va proposar en una primera fase.

Destaquen que el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els plens dels Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Esplugues de Llobregat, Pallejà, Sant Just Desvern i Molins de Rei, han aprovat els darrers mesos – la gran majoria per unanimitat – la moció proposada que defensa l’extensió que defensem. També afirmen que membres del govern de l’Ajuntament de Barcelona han valorat positivament la iniciativa, en coherència amb la proposta d’unió de les xarxes de  tramvia per l’Avinguda Diagonal.

Els portaveus de la campanya confirmen que, un cop passat el confinament i en aquesta etapa de desescalada, es marquen com a objectius aconseguir, amb dotació pressupostària suficient i temporalització viable, fer realitat aquest projecte que milloraria substancialment la connectivitat amb els polígons d’activitat i els barris, impulsant una mobilitat més sostenible i la millora de la qualitat de l’aire del Baix Llobregat.

En aquest nou impuls concretarem reunions amb la Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i amb l’Autoritat del Transport Metropolità (Generalitat de Catalunya i els ens locals del seu àmbit) per tal que s’inclogui el projecte executiu i la seva construcció en el nou Pla d’infraestructures 2021-2030, que es reconegui aquesta infraestructura ferroviària com a prioritària i es posi en servei en un termini raonablement òptim.

Han aprovat mocions donant suport al manifest les següents institucions:

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

Ajuntament de Pallejà

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Ajuntament de Sant Joan Despí

Ajuntament d’Esplugues

Ajuntament de Sant Just Desvern

Ajuntament de Molins de Rei

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es imatge-cartell.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Ofrecido por WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: